Binance

2018 Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

2018 Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

Birçok kişinin derdi kefille kredi alma konusu olmaktadır fakat son zamanlarda bankalar kefilsiz kredi imkanını piyasaya sundu. 2018 Kefilsiz Kredi Veren Bankalar günümüzde oldukça ilgi görmüş durumdadır.

Peki neden bankalar kefil istiyordu konusuna değinecek olursak borçlarınız, ödeme düzeniniz, kredi notunuz ve ekonomik gücünüz gibi konular bunun sebebi olarak görülmüştür.

Daha açık bir şekilde açıklayacak olursak daha önceki kredinizde eğer ödemede gecikme ya da herhangi bir yasak bir işlem varsa, bankalar güvence olarak mutlaka kefiliniz olmasını isterler.

Böylece kredinizi ödeyememe gibi bir durumda gerekli ödemeyi kefilden alırlar. Yani özetle kefillerde krediyi alan kişiler kadar sorumlu sayılarak, krediyi alan kişi ile eş değer durumda yer almaktadır.

Bu kefil isteyen kredi işlemi durumu pek çok kişi için zor ve sıkıcı bir durum haline gelmiş haldedir çünkü pek çok kişi kefil olma konusuna iyi bakmamakta olup uzak durmaktadır. Hal böyle olunca kefil bulunamamaktadır, bundan dolayı da bu kefilsiz kredi oldukça rağbet görülen bir çare olarak ele alınmaktadır.

Kefilsiz kredi veren bankalarda ise kredi başvurunuz onaylandığı takdirde asla kefiliniz bulunmadan kredinizi alabiliyorsunuz. Fakat kerdi notu alırken de dikkat edilmesi gereken en büyük konu kredi notu olmaktadır.

Özellikle 2018 kefilsiz kredi veren bankalar için kredi notu oldukça önem teşkil eder, kredinin onaylanmasında da büyük ölçü de etkilidir. Özetle kredi alırken kefiliniz kredi notu olarak görünmektedir.

Eğer bu avantajdan yararlanmak istiyorsanız mutlaka kredi notunuz yüksek olmalıdır aksi takdirde kredi almanız imkânsız olacaktır.

Kefilsiz Kredi Çekmek İçin Neler Olmalı?

Kefilsiz kredi çekebilmek için ilk olarak asla gecikmiş kredi ödemenizin olmaması ve yahut asla yasal takibin olmaması gereklidir. Bunların dışında kredi notunuz mutlaka yüksek olmak zorundadır ve son olarak bankalarda yer alan kredi sicilin kesin olarak iyi durumda yer almalıdır.

2018 Kefilsiz Kredi Veren Bankalar ise şöyledir:

Fibabanka
QNB Finans
Odeobank
Abank Yapı kredi Bankası
Deniz Bank
ING bank
TEB bankası olmak üzere bu kadardır.

Binance

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir